Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

Tebulo schaatst

Op 31 januari 2017 schaatst Team Tebulo de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Siberië project van Stichting Leeuw.

Stichting Leeuw
Morgenmiddag zijn er nog genoeg plaatsen vrij voor de Tijgerworkshop. Dus heb je nog een ticket liggen en tijd, reserveer dan nog snel een plekje via www.stichtingleeuw.nl
In verband met de planning graag voor 10.30 uur reserveren.

Zeer binnenkort komt er ook weer een leuke Workshop actie, dus houdt deze Facebook pagina in de gaten.
35    Zeige auf Facebook
Stichting Leeuw
De oude kerstboom is nog steeds een kroelplek.
128    Zeige auf Facebook
126 1    Zeige auf Facebook

Meld je aan voor de nieuwsbrief!