Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

tebulo-stichting-leeuw-schaatst

Tebulo schaatst

Op 31 januari 2017 heeft Team Tebulo de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk geschaatst met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Siberië project van Stichting Leeuw.

Stichting Leeuw
Aankomende dinsdag 19 december zullen er geen jaagsessies plaatsvinden ivm BHV training voor onze verzorgers. Excuses voor het ongemak. Team Stichting Leeuw
35 1    Zeige auf Facebook
Stichting Leeuw
De laatste keer dat we Omar en Bruno voeren.
We gaan straks nog 1 keer bij ze langs om afscheid te nemen.
Foto's volgen morgen als we weer in Nederland zijn omdat we daarna meteen doorgaan richting vliegveld.
371 116 17    Zeige auf Facebook
Stichting Leeuw
Ineens uithalen en de prooi is binnen.
2 2    Zeige auf Facebook

Meld je aan voor de nieuwsbrief!