Adopteer een dier

Bij Stichting Leeuw kun je ook een dier sponsoren door middel van een maandelijkse gift van minimaal €10.
Adoptie is voor minimaal 1 jaar.

Wanneer je een dier bij Stichting Leeuw adopteert ontvang je:

• een foto en een beschrijving van het dier
  • een bewijs van de adoptie
  • een jaarlijks bezoek met twee personen aan jouw dier (op afspraak, vanaf 16 jaar)
  • een jaarkaart voor Landgoed Hoenderdaell
  • een uitnodiging voor de jaarlijkse donateursdag

Giften worden gebruikt voor kosten en investeringen die betrekking hebben op:

• de dagelijkse verzorging van dieren in het opvangcentrum van Stichting Leeuw
  • het opvangen van dieren in nood, waaronder transport, medicatie, ondersteuning ter plaatse, etc.
  • het terugbrengen van dieren naar een leven in het (semi) wild
  • het doen van wetenschappelijk onderzoek naar de dieren bij Stichting Leeuw
  • educatieve projecten
  • het ondersteunen van diverse projecten die betrekking hebben op de grote roofkatten

De adoptie van een opgevangen dier bij Stichting Leeuw is symbolisch. Giften worden gebruikt voor meer dan een hulpbehoevende dier. Meerdere mensen kunnen daarom hetzelfde dier adopteren.

Per 26 oktober 2011 heeft de belastingdienst Stichting Leeuw aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).