Bakari, Sarabi en Jessy op Zuid-Afrikaanse bodem

26 augustus 2021

Na een lange reis landden Bakari, Jessy en Sarabi gisteravond in zeer goede conditie op Zuid-Afrikaanse bodem.
Het papierwerk werd allemaal goedgekeurd bij de Cargo en vlak daarna konden de transportkisten op de trailer gezet worden voor het vervolg van hun reis.
De trip naar The Lions Foundation op Schrikkloof Nature Reserve duurde nog ongeveer 2,5 uur.
Daar aangekomen was het midden in de nacht en is er te weinig licht om ze al uit te laden.

Bakari Jessy en Sarabi zijn vanmorgen bij het eerste ochtend licht uit hun transport kisten gelaten. Het gaat erg goed met ze en hebben ondertussen goed gegeten & gedronken en voelen zich al op hun gemak. Ze zitten nu nog even apart, maar worden snel herenigd.

We willen Zoologistics, het team van The Lions Foundation, Aize en Joyce ontzettend bedanken voor de fantastische zorg gedurende deze lange reis.

Bakari

Jessy (vooraan) en Sarabi