Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

The Lions Foundation

Stichting Leeuw hat in Südafrika die Gelegenheit hatten, ihre eigene Versorgung zu realisieren.

Stichting Leeuw

De pagina gaat over Stichting Leeuw in Anna Paulowna. De Stichting heeft op Landgoed Hoenderdaell een centrum waar ze Grote Roofkatten opvangen. De Stichting draait geheel op vrijwilligers.
Stichting Leeuw2 ago
In deze video krijgen jullie weer een kijkje achter de schermen.
Patrick geeft uitleg over het voeren en zie je ook het voermoment van de tijgers Sita, Brami en Laksmi.
Stichting Leeuw
Patrick geeft hier uitleg over het voeren van de dieren
Per dier wordt er gekeken hoeveel vlees ze nodig hebben. In deze video geeft Patrick hier uitleg over en voert hij Sita, Brami en Laksmi.
youtube.com
Stichting Leeuw3 days ago
Goha bleef nog even binnen hangen vanmorgen 😀
Stichting Leeuw5 days ago
Sya
Noord-Chinese panter Sya houdt ervan om vanuit de hoogte alles in de gaten te houden. Hoe hoger zij zit, hoe beter zij zich voelt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!