Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

The Lions Foundation

Stichting Leeuw hat in Südafrika die Gelegenheit hatten, ihre eigene Versorgung zu realisieren.

Stichting Leeuw

De pagina gaat over Stichting Leeuw in Anna Paulowna. De Stichting heeft op Landgoed Hoenderdaell een centrum waar ze Grote Roofkatten opvangen. De Stichting draait geheel op vrijwilligers.
Stichting Leeuw8 hours ago
Remy
Stichting Leeuw8 hours ago
Akilla begint haar buitenverblijf goed te verkennen. Ze verstopt zich ook erg graag in de bosjes waardoor je haar moeilijk kan zien door haar donkere vacht.

Akilla has started exploring her outdoor enclosure. She likes to hide in the bushes, where her dark pelt makes her hard to see.
Stichting Leeuw1 day ago
Eind april plaatste we ook een filmpje van de hal. Het gras was toen net gezaaid. Nu ligt er een mooi stuk gras in de baan.

Late April, we posted a video of the hunting arena having just had a coating of grass seeds. And now, the arena has a lovely grassy area.
Stichting Leeuw

Meld je aan voor de nieuwsbrief!