Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

The Lions Foundation

Stichting Leeuw hat in Südafrika die Gelegenheit hatten, ihre eigene Versorgung zu realisieren.

Stichting Leeuw

De pagina gaat over Stichting Leeuw in Anna Paulowna. De Stichting heeft op Landgoed Hoenderdaell een centrum waar ze Grote Roofkatten opvangen. De Stichting draait geheel op vrijwilligers.
Stichting Leeuw1 week ago
Verhongerde leeuwen Soedan

Dit weekend kwamen er foto's naar buiten van zwaar vermagerde leeuwen uit een dierenpark in Soedan. Dit heeft ons zo aangegrepen dat wij vanmorgen zijn begonnen een reddingsactie te plannen. Later deze ochtend bleek dat een andere organisatie ook bezig was en wij hebben direct contact met hen opgenomen. In goed overleg is besloten dat deze andere organisatie naar Soedan gaat om te helpen en onze hulp voorlopig niet nodig is.
Wij zijn blij dat de dieren zo snel mogelijk hulp krijgen.

Emaciated Lions in Sudan

This weekend, photographs were published of extremely emaciated lions living in an animal park in the Sudan. The photographs moved us deeply and we started planning a rescue mission this morning. A little later, we found out that another rescue centre had also reached out to the animal park. We contacted our colleagues immediately and after careful consideration, it was decided that - for now - the other rescue centre would go to the Sudan instead of Stichting Leeuw. We are very glad that these animals will soon receive the help they clearly need!
Stichting Leeuw2 weeks ago
Akilla
Gister hebben we een zwarte panter kunnen opvangen. Het gaat om een melanistische kleurvariant van een jong, vrouwelijk luipaard. Ze lijkt in redelijke conditie, maar heeft weinig spiermassa. Ze zal voorlopig in onze quarantaine verblijven, waar ze geobserveerd zal worden en onderzocht door onze dierenarts. Langzaam zal ze overgaan op een geschikt dieet en verrijking krijgen om haar spieren beter te ontwikkelen.

Akilla was in particulier bezit. Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar de herkomst van deze prachtige dame.

Akilla

Yesterday, we took in a young female black panther of the melanistic colour variant. She appears to be in reasonably good condition, although she has very little muscle mass. She will remain in our quarantine area, where our vet will observe and monitor her. We will phase in an adequate diet and plenty enrichment so she can develop more muscle mass.

This gorgeous girl came to us from a private owner. Her background is being investigated as we speak.
Stichting Leeuw2 weeks ago
Kuma

fotocredits Henk Gerber

Meld je aan voor de nieuwsbrief!