Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

Tebulo schaatst

Op 31 januari 2017 heeft Team Tebulo de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk geschaatst met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Siberië project van Stichting Leeuw.

Stichting Leeuw

De pagina gaat over Stichting Leeuw in Anna Paulowna. De Stichting heeft op Landgoed Hoenderdaell een centrum waar ze Grote Roofkatten opvangen. De Stichting draait geheel op vrijwilligers.
Stichting Leeuw5 hours ago
Terwijl de 3 leeuwinnen in Zuid-Afrika wennen aan de warmte, zijn de tijgers in Anna Paulowna aan het spelen in de sneeuw. Met name de Siberische tijgers hebben het naar hun zin.
Stichting Leeuw1 day ago
Bruno

Wat een prachtige kerel is dit geworden.
Begon ook bomen en struiken plat te gooien.

This boy has grown into such a beautiful man. He has also started throwing down trees and shrubs.
Stichting Leeuw1 day ago
Robert en zijn grote vriend Nero

Robert and Nero: great friends

Meld je aan voor de nieuwsbrief!