Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

The Lions Foundation

Stichting Leeuw hat in Südafrika die Gelegenheit hatten, ihre eigene Versorgung zu realisieren.

Stichting Leeuw

De pagina gaat over Stichting Leeuw in Anna Paulowna. De Stichting heeft op Landgoed Hoenderdaell een centrum waar ze Grote Roofkatten opvangen. De Stichting draait geheel op vrijwilligers.
HITTEPLAN
In verband met de voorspelde hitte aankomende dagen wordt er natuurlijk extra aan het welzijn van de dieren gedacht.
Bij te hoge temperaturen is het niet verantwoord om de jaagsessies door te laten gaan.
Ook worden de luiken naar de binnenverblijven opengezet, waardoor het kan voorkomen dat de dieren minder goed zichtbaar zijn.
Het is vandaag World Lion Day
Een dag die bedoeld is om iedereen bewust te maken van de benarde situaties waarmee leeuwen worden geconfronteerd.
Voor Stichting Leeuw en The Lions Foundation is het altijd Lion Day.
Stichting Leeuw
Wat een verschil! Hier doen we het voor.

Help je ook mee?
Klik op onderstaande link, steun een project of maak een persoonlijke actie aan en motiveer je vrienden en familie jouw doel te bereiken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!