Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

Tebulo schaatst

Op 31 januari 2017 heeft Team Tebulo de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk geschaatst met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Siberië project van Stichting Leeuw.

Stichting Leeuw

De pagina gaat over Stichting Leeuw in Anna Paulowna. De Stichting heeft op Landgoed Hoenderdaell een centrum waar ze Grote Roofkatten opvangen. De Stichting draait geheel op vrijwilligers.
Stichting Leeuw1 day ago
Sinds gisterenmiddag laat zijn Siberische tijgers Kuma en Valesca samen in een verblijf geplaatst. Het koppelen gaat tot nu toe goed. Zij zullen samen het grote hoek verblijf aan de voorkant delen.

Valesca heeft een paar maanden geleden al een implantaat gekregen om te voorkomen dat er welpen worden geboren. We hopen dat de dieren een mooi koppel worden samen.

Yesterday afternoon, Siberian tigers Kuma and Valesca were placed together in one enclosure; the large corner enclosure at the front. So far, the setup has been going well.

A few months ago, Valesca was fitted with a birth control implant. We hope the new couple will hit it off!
Stichting Leeuw7 days ago
De jaagsimulator is gelukkig weer in werking voor de komende dagen. De kapotte kabel is vervangen.

Aankomende maandag en dinsdag worden de resterende kabels ook allemaal vervangen door nieuwe, en zullen wij de binnen hal helaas niet kunnen gebruiken voor dieren en sessies.
Excuses voor het ongemak.

Thankfully, the hunting simulator has been repaired by replacing the broken cable - at least temporarily.

This Monday and Tuesday, the other cables will also be replaced, which means we will not be able to use the hunting arena on those days.
We apologise for any inconvencience!
Stichting Leeuw1 week ago
Robert en Agnes zijn op dit moment in Thailand bij Edwin Wiek van Wildlife Friends Foundation Thailand. In het filmpje een kleine rondleiding met uitleg over de toekomstige tijgerverblijven. Het terrein wordt veel groener en er worden ook veel bomen geplant. Er wordt met man en macht aan gewerkt en de papieren zijn ook bijna rond.

Kijk ook op https://www.facebook.com/WildlifeFriendsFoundation/videos/356346961644741/ voor een mooie luchtopname

Robert and Agnes are in Thailand with Edwin Wiek of the Wildife Friends Foundation Thailand as we speak. This video is a short tour with info on the future tiger enclosures. The grounds will be much greener and will have many trees. Everyone is working incredibly hard and the paperwork is almost complete.

Please visit https://www.facebook.com/WildlifeFriendsFoundation/videos/356346961644741/ for a nice aerial view.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!