Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

The Lions Foundation

Stichting Leeuw hat in Südafrika die Gelegenheit hatten, ihre eigene Versorgung zu realisieren.

Stichting Leeuw

De pagina gaat over Stichting Leeuw in Anna Paulowna. De Stichting heeft op Landgoed Hoenderdaell een centrum waar ze Grote Roofkatten opvangen. De Stichting draait geheel op vrijwilligers.
Stichting Leeuw
Voerronde bij The Lions Foundation.
Simba en Bakari houden elkaar dan even in de gaten. Maar Bakari volgt zijn meiden al snel. Jessy, Sarabi en Bakari weten precies waar ze moeten zijn voor hun ontbijt.

🎥 Frieda
Stichting Leeuw
We wensen iedereen een leuk Sinterklaasfeest.
Ook bij Stichting Leeuw werden pakjes uitgedeeld. De een vond het pakje leuker dan de ander. 😉
Stichting Leeuw
Vanmorgen zijn er voor Isolde en Masrya herdenkingsboompjes geplaatst door Moses, Ephraim en Aize. Ze staan in de grote verblijven waar de dames nog hebben mogen genieten van de Zuid-Afrikaanse grond onder hun pootjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!