Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

Tebulo schaatst

Op 31 januari 2017 heeft Team Tebulo de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk geschaatst met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Siberië project van Stichting Leeuw.

Stichting Leeuw

De pagina gaat over Stichting Leeuw in Anna Paulowna. De Stichting heeft op Landgoed Hoenderdaell een centrum waar ze Grote Roofkatten opvangen. De Stichting draait geheel op vrijwilligers.
Stichting Leeuw3 days ago
Vanmorgen is Simba verhuisd van onze quarantaine naar de opvang. Dit is een kort ritje van een paar minuutjes. Door het oefenen met de transport kist hebben we Simba zonder verdoving kunnen verplaatsen.
Natuurlijk is hij nog wat angstig door de nieuwe omgeving en nieuwe indrukken. Op de foto's kun je zien dat hij al contact zoekt met zijn buurman Remy. We verwachten dat het nog een kleine week zal gaan duren voor Simba helemaal gewend is aan zijn binnen verblijf. Daarna zal hij te zien zijn voor het publiek. Hij zal dan in het verblijf van Remy zijn eerste stappen op het gras mogen gaan zetten.

Het verblijf zal om en om worden gebruikt voor beide leeuwen, zij komen dus niet samen in 1 verblijf.

Omdat Simba het allemaal nog erg spannend vind, wachten wij nog een paar weekjes met adoptie bezoeken voor Simba. Wij zullen iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen van deze kanjer.
Remy
Remy

Meld je aan voor de nieuwsbrief!