Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

The Lions Foundation

Stichting Leeuw hat in Südafrika die Gelegenheit hatten, ihre eigene Versorgung zu realisieren.

Stichting Leeuw

De pagina gaat over Stichting Leeuw in Anna Paulowna. De Stichting heeft op Landgoed Hoenderdaell een centrum waar ze Grote Roofkatten opvangen. De Stichting draait geheel op vrijwilligers.
Stichting Leeuw3 days ago
Aankomende dagen wordt er erg warm weer voorspeld. Hierdoor is de kans erg groot dat de jaagsessies niet doorgaan. Er wordt per dag gekeken of het kan of niet. Alvast excuses voor het ongemak, maar het welzijn van de dieren gaat natuurlijk altijd voor.

The next few days are gonna be very hot, which means there is a chance the hunting sessions will be cancelled. We will monitor the circumstances day to day. We would like to apologise in advance for any inconvenience, but we hope you understand that our animals’ welfare always comes first.
Stichting Leeuw3 days ago
Zo sta je in 2018 als klein welpje in een weiland bij Tienhoven en nog geen 2 jaar later voel je je de koning te rijk bij Stichting Leeuw.

~ Remy

One minute, it’s 2018 and you’re a tiny cub found in a Tienhoven meadow and barely two years later you’re on top of the world at Stichting Leeuw.

~ Remy
Stichting Leeuw4 days ago
We zijn op zoek naar een vrijwilliger voor ons schoonmaakteam op maandag.
Ben jij fit, gek op dieren en heb je veel verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zoeken we jou!

Kijk voor meer informatie op:
www.stichtingleeuw.nl/vacatures

We’re looking for a volunteer to join our cleaning crew on Mondays. Are you a fit animal fan with a strong sense of responsibility? Then you are who we’re looking for!

For more information, please visit www.stichtingleeuw.nl/vacatures

Meld je aan voor de nieuwsbrief!