Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

The Lions Foundation

Stichting Leeuw hat in Südafrika die Gelegenheit hatten, ihre eigene Versorgung zu realisieren.

Stichting Leeuw

De pagina gaat over Stichting Leeuw in Anna Paulowna. De Stichting heeft op Landgoed Hoenderdaell een centrum waar ze Grote Roofkatten opvangen. De Stichting draait geheel op vrijwilligers.
~ Vladimir ~
De Siberische reus bij Stichting Leeuw
Luna en Stella

Afgelopen week mochten Stella en Luna na de verplichte quarantaine periode verhuizen naar het hoofdgebouw.
Luna voelde zich al zo op haar gemak, dat ze vandaag het buitenverblijf mocht verkennen.
Stella heeft nog iets meer tijd nodig maar we verwachten dat ook zij zeer binnenkort naar buiten kan.
Stella en Simba hebben wel al contact met elkaar kunnen maken. Simba zat in de binnenhal en Stella in het verblijf daar tegenover.

Luna and Stella

This past week, Stella and Luna were able to move into our main buidling after having completed their mandatory quarantine.
Luna was already comfortable enough to where we let her explore the outdoor enclosure.
Stella needs a bit more time, but we expect her to be able to go outside soon too.
Stella and Simba have already had a bit of contact, when Simba was in the hunting arena and Stella in the enclosure opposite him.
~Omar~
Dit is toch hoe een trotse leeuw behoort te zijn?
Met zijn manen in de wind genieten op Zuid-Afrikaanse bodem bij The Lions Foundation.

~Omar~
This is exactly how a proud lion should be: loving life with his mane in the wind on the South African soil at The Lions Foundation.

📷 Aize

Meld je aan voor de nieuwsbrief!