Tiger-Workshop

Wolltest du schon immer einmal Auge in Auge mit einem Tiger oder Löwen stehen? Erlebe einen abenteuerlichen Tigerworkshop.

Adoptiere ein Tier

Die Adoption eines geretteten Tieres bei Stichting Leeuw ist symbolisch.

JAGDSIMULATOR

die Verspieltheit, die Schnellheit und den Jagdinstinkt der Katzenartigen auf Landgoed Hoenderdaell ganz aus der Nähe sehen.

Tebulo schaatst

Op 31 januari 2017 heeft Team Tebulo de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk geschaatst met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Siberië project van Stichting Leeuw.

Stichting Leeuw

De pagina gaat over Stichting Leeuw in Anna Paulowna. De Stichting heeft op Landgoed Hoenderdaell een centrum waar ze Grote Roofkatten opvangen. De Stichting draait geheel op vrijwilligers.
Stichting Leeuw3 days ago
We zijn op zoek naar waterplantjes voor onze waterbakken in de grote hal. Er zwemmen vissen in en zij kunnen wel wat extra zuurstof gebruiken. Zij houden de vijvers schoon en nee ze worden niet opgegeten door de tijgers of leeuwen 😉. Dus heeft u net uw tuin zomerklaar gemaakt en vijverplantjes over dan houden we ons graag aanbevolen.

We are looking for water plants to use in the ponds in the hunting arena. The ponds contain fish that could use some more oxygen as they keep the ponds clean. By the way, the big cats don’t eat the fish 😉.
So, if you happen to have just cleaned out your pond and you have some extra water plants, we would love to take them off your hands!
Stichting Leeuw4 days ago
Vrijdag 17 mei zijn de jaagsessies onder voorbehoud i.v.m. werkzaamheden aan de programmering van het systeem. Excuses voor het ongemak.

This Friday (May 17th), hunting sessions may be cancelled due to maintenance of the system's programming. We apologise for any inconvenience!
Stichting Leeuw5 days ago
Simba & Isolde

Meld je aan voor de nieuwsbrief!