Cesar & Elsa

Geboren: 2017
Afkomst: Polen

Cesar en Elsa
Cesar en Elsa zijn 24 september 2019 bij Stichting Leeuw gekomen. Deze twee waren als jonge leeuwen eigendom van een particulier stel in Polen. De man raakte de gevangenis in, waardoor de vrouw die alleen achter bleef de leeuwen weg moest doen. De dieren zijn toen overgebracht naar een tijdelijk verblijf in Slowakije, waar zij een tijdje hebben doorgebracht. Zij stonden al een tijdje op de wachtlijst voor opvang bij Stichting Leeuw, maar moesten nog wachten op de verhuizing van Simba en Isolde naar Afrika. De tijd ging echter dringen en de leeuwen moesten weg uit deze tijdelijke opvang. Cesar en Elsa zitten daarom langer dan normaal in quarantaine, maar kunnen, zodra Simba en Isolde naar Afrika zijn, overgebracht worden naar ons hoofdgebouw.

Cesar en Elsa in quarantaine

Cesar en Elsa in Polen