Cesar & Elsa

Geboren: 2017
Afkomst: Polen

Cesar en Elsa
Cesar en Elsa zijn op 24 september 2019 bij Stichting Leeuw gekomen. Deze twee waren als jonge leeuwen eigendom van een particulier stel in Polen. De man raakte de gevangenis in, waardoor de vrouw, die alleen achter bleef, de leeuwen weg moest doen. De dieren zijn toen overgebracht naar een tijdelijk verblijf in Slowakije, waar zij een tijdje hebben doorgebracht. Zij stonden al een tijdje op de wachtlijst voor opvang bij Stichting Leeuw, maar moesten nog wachten op de verhuizing van Simba en Isolde naar Afrika. De tijd ging echter dringen en de leeuwen moesten weg uit deze tijdelijke opvang. Cesar en Elsa zaten daarom langer dan normaal in quarantaine. Beide hebben nu hun plek helemaal gevonden bij Stichting Leeuw. Elsa is een ontzettend speelse dame en Cesar, de iets rustigere man, geniet ook volop.

Cesar en Elsa in quarantaine

Cesar en Elsa in Polen