Isolde & Simba

Geboren: 2011
Afkomst: Serengetipark Hodenhagen, Duitsland
Familie:  broer van Nala en Asali

Simba is in 2012 als welp van 7 maanden bij Stichting Leeuw gekomen en is afkomstig uit Serengetipark Hodenhagen in Duitsland. Hij kwam samen met zijn Isolde. Simba is een rustige, heerlijk luie leeuw. Hij maakt zich nergens druk om en dat hoeft ook niet met een vrouw als Isolde. Het is niet alleen een prachtige leeuw om te zien, maar het is qua karakter een echte clown.
Eind 2019 zijn Simba en Isolde naar Zuid-Afrika verhuisd, waar Simba (onze koukleum) geniet van de zon.

Isolde

Diersoort: Afrikaanse leeuw
Geboren: 2011
Afkomst: Serengetipark Hodenhagen, Duitsland
Familie: zus van Tristan

Isolde is samen met haar Simba in 2012 als welp van 7 maanden bij Stichting Leeuw gekomen en is afkomstig uit Serengetipark Hodenhagen in Duitsland. Isolde is een pittige dame, die graag de touwtjes in handen heeft. Zeker in haar huwelijk met Simba, die dat allemaal prima vindt. Ze is dol op voetballen en doet dat dan ook graag. Eind 2019 is Isolde samen met Simba naar Zuid-Afrika verhuisd.