Isolde & Simba

Simba

Geboren: 2011
Afkomst: Serengetipark Hodenhagen, Duitsland
Familie: (half)broer van Tristan, Nala en Asali (inmiddels verhuisd naar Zuid-Afrika)

Simba is in 2012 bij Stichting Leeuw gekomen en is afkomstig uit Serengetipark Hodenhagen in Duitsland. Hij kwam hier samen met zijn Isolde als welp van 7 maanden.
Simba is een rustige, heerlijk luie leeuw. Hij maakt zich nergens druk om en dat hoeft ook niet met een vrouw als Isolde. Het is niet alleen een prachtige leeuw om te zien, maar het is qua karakter een echte clown.
Voor Simba en zijn Isolde ligt een mooie toekomt in Zuid-Afrika.

Isolde

Geboren: 2011
Afkomst: Serengetipark Hodenhagen, Duitsland
Familie: zus van Tristan (inmiddels verhuisd naar Zuid-Afrika)

Isolde is in 2012 bij Stichting Leeuw gekomen en is afkomstig uit Serengetipark Hodenhagen in Duitsland.
Zij kwam hier samen met haar Simba als welp van 7 maanden.
Isolde is een pittige dame, die graag de touwtjes in handen heeft. Zeker in haar huwelijk met Simba, die dat allemaal prima vindt. Ze is dol op voetballen en doet dat dan ook graag in haar buitenverblijf of in de binnenbaan. Jagen vindt zij ook leuk om te doen en hier is zij dan ook erg goed in.
Voor haar en Simba ligt een mooie toekomst in Zuid-Afrika in het verschiet.