Fred en Ginger

Geboren: 2013
Afkomst: Pools fokcentrum
Familie: geen

Fred is in juli 2017 bij Stichting Leeuw gearriveerd, afkomstig uit een Pools fokcentrum.
Via een Poolse dierentuin, die zich over de dieren heeft ontfermd, is Fred bij onze stichting terecht gekomen.
Fred is een nieuwsgierige, trotse panter. Hij is gek op zijn vrouw Ginger. Hij houdt van spelen, maar ook van lekker luieren in de zon.

Ginger

Geboren: 2013
Afkomst: Pools fokcentrum
Familie: geen

Ginger is in juli 2017 bij Stichting Leeuw gearriveerd, afkomstig uit een Pools fokcentrum.
Via een Poolse dierentuin, die zich over de dieren heeft ontfermd, is Ginger bij onze stichting terecht gekomen.
Ginger is een babbelgrage, sierlijke panter dame. Zij houdt graag de omgeving in de gaten en vindt voorbijkomende mensen altijd wel gezellig. Ook is zij dol op haar man Fred. Zij zijn dan ook regelmatig dicht tegen elkaar aan te vinden in hun huisje.