Laksmi en Sita

Geboren: 2003
Afkomst: Duits circus
Leefsituatie: met Sita

Laksmi is in 2013 bij Stichting Leeuw aangekomen, afkomstig uit een Duits circus. Zij geniet hier van haar pensioen. Het is een tijgerin met pit! En dame die haar mannetje staat. Zij is speels, nieuwsgierig en zeer actief en ze houdt ervan om Sita te besluipen en eens flink te laten schrikken! Laksmi is een slimme jager, die eigenlijk altijd wel in is voor een jaagsessie.

Sita

Diersoort: Bengaalse tijger
Geboren: 2003
Afkomst: Duits circus
Leefsituatie: met Laksmi

Sita is in 2013 bij Stichting Leeuw aangekomen, afkomstig uit een Duits circus. Zij geniet hier van haar pensioen. Sita is soms een beetje op zichzelf. Ze houdt van ruimte om haar heen en van rust, maar ze is evengoed gek op Laksmi. Ze is nieuwsgierig en komt vaak even kijken wat alles en iedereen aan het doen is. Jagen kan zij ook goed en ze is regelmatig met Laksmi in de binnenbaan te vinden.