Iwan & Drago

Geboren: 2009
Afkomst: Duits circus
Familie: broer van Drago

Iwan is in 2012 bij Stichting Leeuw aangekomen, samen met zijn broer Drago, waar hij zijn verblijf mee deelt. De heren zijn afkomstig uit een Duits circus.
Iwan is wat rustiger dan zijn broer. Hij is tevens de grootste van de twee, waardoor hij goed herkenbaar is. Hij heeft ook een wat langere ‘snoet’, dan zijn broer.
Iwan is een speelse tijger die graag het gezelschap van zijn broer opzoekt. Ook kan hij het goed vinden met buurman Bombay. Iwan houdt net als zijn broer van mooi en warm weer.

Drago

Geboren: 2009
Afkomst: Duits circus
Familie: broer van Iwan

Drago is in 2012 bij Stichting Leeuw aangekomen, samen met zijn broer Iwan, waar hij zijn verblijf mee deelt. De heren zijn afkomstig uit een Duits circus.
Drago is nieuwsgierig en altijd wel in voor iets nieuws. Hij is dol op nieuw speelgoed! Dat wordt dan uitgebreid getest en vaak ook nog even in de vijver gedompeld. Samen spelen met zijn broer vindt hij ook altijd leuk. Jagen vindt hij leuk om te doen en daar krijgt hij ook regelmatig de kans voor.

Deze twee broers wacht een mooie toekomst in Thailand!

Wist je dat…

…het terugplaatsen van tijgers veel geld kost? De transport van een tijger kost € 2.500,-, begeleiding € 1000,- per begeleider en een transportkooi € 2000,-.

Help mee, word donateur.