Plan a tiger workshop

Hoenderdaell Kassa
In deze kalender kunt u zien wanneer er een tijgerworkshop plaatsvindt. Klik op de gewenste workshop en vul in met hoeveel personen u wilt komen.

Let op!

Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar en de workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Voor mindervaliden (geestelijk en/of lichamelijk) is de tijgerworkshop helaas niet mogelijk. Ook niet toegankelijk voor personen met rolstoelen of krukken.

Wij vragen u 15 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig te zijn bij Stichting Leeuw. Vanaf de ingang van Hoenderdaell is het nog ongeveer 20 minuten lopen naar Stichting Leeuw. Houd daar a.u.b. rekening mee.

In verband met de rust van de dieren, vragen we om geen felgekleurde kleren aan te doen tijdens de workshop.


Indien u een kortingscode heeft, via bijvoorbeeld Actie van de dag, Groupon of SocialDeal, kunt u deze onder ‘korting toepassen’ in het groene veld invullen. De korting wordt dan automatisch verrekend. Als uw bestelling compleet is, klikt u in het groene vlak op bestellen.

Wanneer u een kortingscode van onze Facebookactie heeft, dient u de workshop per persoon in te boeken aangezien deze niet op het totaalbedrag korting geeft.
X

Tiger-Workshop

150,00