FACEBOOKACTIE VERLENGD TOT 15 JULI

Boek nu een TIJGERWORKSHOP met 50% KORTING

Ga naar https://www.stichtingleeuw.nl/workshop en reserveer een tijgerworkshop.

Vul bij de reservering de volgende kortingscode in: STLFBA en ontvang 75 euro korting* op uw ticket.

* let op: bij een reservering voor meerdere personen dient u per persoon te reserveren

Inhoud van de tijgerworkshop:

• Volg de route van de verzorgers om oog in oog te kunnen staan met verschillende grote katten.
  • Neem een kijkje in de verblijven, de operatiekamer en de trainingsbaan.
  • Kijk mee hoe de dieren door middel van een transportkooi de trainingsbaan opgaan.
  • Bekijk hoe een dier op een stuk vlees jaagt met de jaagsimulator.
  • Het hoogtepunt van de workshop is het voeren van een tijger. Natuurlijk zijn deelnemers veilig gescheiden van het dier door middel van gaas. Er worden alleen dieren gevoerd die niet in aanmerking komen voor terugkeer naar het wild.
  • Meer informatie over de doelstellingen van Stichting Leeuw.
  • Toegang tot het dierenpark en de rest van het landgoed is bij de prijs inbegrepen.

Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar en de workshop duurt ongeveer 2,5 uur.
Voor mindervaliden (geestelijk en/of lichamelijk) is de tijgerworkshop helaas niet mogelijk.
Ook niet toegankelijk voor personen met rolstoelen of krukken.