Meer info/Contact

Bea de Graaf-Mepschen
Financieel administratief medewerkster en vrijwilligster
Stichting Leeuw/The Lions Foundation
.

“Een tevreden dier maakt van mij een tevreden mens”.

Sinds augustus 2015 ben ik werkzaam bij Stichting Leeuw. Ik was altijd al geïnteresseerd en betrokken bij dierenwelzijn en na het volgen van een tijgerworkshop ben ik betrokken geraakt bij het werk van Stichting Leeuw.
Mijn werkzaamheden zijn het regelen van adopties en donaties en de financiële administratie. Ook geef ik particulieren/bedrijven advies over de diverse mogelijkheden om Stichting Leeuw te steunen door middel van een gift of een meerjarige sponsoring. Daarnaast geef ik sinds mei 2016 zelf workshops met mijn collega’s en help waar mogelijk.

Contact: administratie@stichtingleeuw.nl

Trude Veerhoek
Fundraising manager
Stichting Leeuw/The Lions Foundation

“De translocatie van een gezonde leeuw naar onze locatie in Zuid-Afrika, dat is de mooiste beloning van het werk!”

Sinds mei 2020 ben ik aangestoken door het ‘Stichting Leeuw’ virus.  Ik ben enthousiast gemaakt door mijn vriend Mike, die al sinds 2014 betrokken is bij het werk van Stichting Leeuw en bijdraagt aan projecten in bijv. Zuid-Afrika en Thailand. Door deze grote projecten en de realisatie ervan neemt ook het belang van fondsenwerving toe. Ik zet mijn ervaring uit het bedrijfsleven vrijwillig in om bedrijven en vermogende particulieren te betrekken bij het werk van Stichting Leeuw. Wilt u helpen om grote katachtigen in nood een beter leven te geven, dan vertelt ik u graag over Stichting Leeuw, de missie en actuele projecten.

Contact: trude@stichtingleeuw.nl