Programma donateursdag 29 september

Programma Donateursdag 2018

De entree van Landgoed Hoenderdaell is open vanaf 09:00. U kunt zich dan ook vanaf deze tijd melden bij onze medewerkers voor deelname aan de donateursdag. Later mag natuurlijk ook!!

Tijd Activiteit Locatie

Jaagsimulator sessies: Leeuwin Jessy/ Tijgerin Sita

Vragenrondje dierenverzorgers:

De dierenverzorgers zullen een klein uurtje aanwezig zijn tussen de bezoekers om al uw vragen over de dieren en hun verzorging persoonlijk te kunnen beantwoorden.

Tent

Jaagsimulator sessies: Leeuwen Ayla / Aslan

Welkom en nieuws door Robert Kruijff en speciale Gast

Jaagsimulator sessies: Tijgers Rudra / Laksmi

Vragenrondje dierenverzorgers:

Tent

Jaagsimulator sessies: Leeuwen Hugo / Ambra

Stichting Leeuw hal

U bent de hele dag tussen 10:00 en 17:00 uur meer dan welkom in onze tent voor koffie/ wat lekker en veel gezelligheid. Hier hebben wij ook nog een leuke verrassing, speciaal voor al onze donateurs!

Wij hebben weer -special edition- Stichting Leeuw spulletjes te koop bij de kraampjes in de tent en kom ook langs de foodtruck voor een lekker hapje!!

Bent u slecht ter been? Wij hebben een golfkar met chauffeur beschikbaar om u naar Stichting Leeuw te brengen. U kunt ook een rolstoel reserveren bij onze kassa! Bel dan even op tijd om te reserveren.

Tot zaterdag 29 september! Wij hebben er zin in!

Team Stichting Leeuw