Adopteer een dier

Bij Stichting Leeuw kun je ook een dier sponsoren door middel van een maandelijkse gift van minimaal €10,-.
Adoptie is voor minimaal 1 jaar.

Wanneer je een dier bij Stichting Leeuw adopteert ontvang je:

• een paspoort van het dier
  • een adoptiecertificaat
  • een jaarkaart voor Landgoed Hoenderdaell (af te halen bij de kassa nadat de 1ste incasso heeft plaats gevonden).
    Deze kaart blijft geldig tot het stopzetten van de adoptie.
  • een uitnodiging voor de jaarlijkse donateursdag
  • een jaarlijks bezoek met twee personen aan jouw dier
    Voor het bezoek dien je een afspraak te maken. Dit is mogelijk voor personen vanaf 16 jaar.
    Voor mindervaliden (geestelijk en/of lichamelijk) is dit helaas niet mogelijk.

Giften worden gebruikt voor kosten en investeringen die betrekking hebben op:

• de dagelijkse verzorging van dieren in het opvangcentrum van Stichting Leeuw
  • het opvangen van dieren in nood, waaronder transport, medicatie, ondersteuning ter plaatse, etc.
  • het wegbrengen van dieren naar hun natuurlijke habitat (beschermd gebied)
  • het doen van wetenschappelijk onderzoek naar de dieren bij Stichting Leeuw
  • educatieve projecten
  • het ondersteunen van diverse projecten die betrekking hebben op de grote katten

De adoptie van een opgevangen dier bij Stichting Leeuw is symbolisch. Giften worden gebruikt voor meer dan een hulpbehoevende dier. Meerdere mensen kunnen daarom hetzelfde dier adopteren.

Per 26 oktober 2011 heeft de belastingdienst Stichting Leeuw aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).